Home KRYESORE Sheratoni ikën nga Shqipëria, Vasili: E përzuri Rama!

Sheratoni ikën nga Shqipëria, Vasili: E përzuri Rama!

Nga Petrit Vasili

Kryeministri e gjeti Sheratonin dhe e perzuri.

Asnje emer i madh i turizmit boteror nuk eshte me sot ne Shqiperi.

Per faqen e zeze te ketij kryeministri edhe Sheratonin te vetmin emer te madh, qe e gjeti e beri te ikte.

Le te hedhi tani ky kryeminister vulehumbur ne fb e tij foton e ish Sheratonit me emer te humbur qe tani nuk eshte me.
Kjo ishte nje tjeter dhurate e zeze e ketij kryeministri qe ka misionin shkretimin e cdo vlere ne Shqiperi.

Share: