Home KRYESORE Kreshnik Collaku: Rama kundershton raportin e Senatit SHBA

Kreshnik Collaku: Rama kundershton raportin e Senatit SHBA

Nga Kreshnik Collaku

Kryeministri Rama thote se, “Pretendimi se Rusia po perpiqet te destabilizoje dhe pastaj te influencoje Ballkanin,eshte i paarsyshem.”

Disa jave me pare Senati SHBA pergatiti nje raport 280 faqe ku shpjegonte me fakte te mbledhura e referuara,se synimi rus per te destabilizuar per ta ndikuar politikisht Ballkanin eshte nje nder problemet me te cilat duhet te merret SHBA.

#medet #diplomacia !!!

Share: