Home KRYESORE Studimi: 75% e meshkujve kanë “frikë” nga këto lloj femrash

Studimi: 75% e meshkujve kanë “frikë” nga këto lloj femrash

Detajet e vogla bëjnë diferencën…

Në Francë, 15% e femrave eksperimentojnë me të paktën një tattoo. Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shifrat shkojnë në rreth 25%.

Një studim i fundit i publikuar në “Psychology today”, tregon se ndonëse tatuazhet janë përhapur shumë dhe nuk përbën më lajm, ka ende meshkuj të cilët kanë frikë nga femrat me tatuazh, sidomos nga ato që kanë mbi dy tatuazhe dhe këta janë të mëdhenj.

Sipas “Psychology today”, rreth 70% e meshkujve, kur shikojnë një femër me disa tatuazhe, mendojnë për të këto karakteristika:

-Nuk është tip sportiv
-Është pak e motivuar për jetën dhe karrierën
-Pak bujare
-Nuk beson në asnjë fe
-Nuk është shumë inteligjente

Share: