Home KRYESORE Antimafia italiane: Kriminaliteti shqiptar më i rrënjosuri në Itali

Antimafia italiane: Kriminaliteti shqiptar më i rrënjosuri në Itali

Raporti i Prokurorisë së Përgjithshme Antimafia, gjykon se Krimi shqiptar është i renditur, si më i aktiv dhe i rrënjosur në truallin Italian.

Sipas këtij “Raporti”, banditët shqiptare veprojnë edhe vetëm, duke u mbështetur te lidhjet familjare ndërmjet tyre dhe në bashkëpunim me organizatat Mafioze italiane.

Shqiptarët janë të shquar për egërsinë e tyre dhe për shumëllojshmërinë e kriminalitetit, që po synon gjithmonë e më tepër po përqëndrohet te trafiku i kokainës./360grade.al/

Share: