Home KRYESORE Kur të vie unë… Nga Ana Berisha

Kur të vie unë… Nga Ana Berisha

Kur të vie unë

Kur të vie unë
Tik ,tak ,tik ,tak.
Si ore në zemrën tënde
Tik,tak,tik,tak
Zemra jote do ndjej.
Do kthehesh me vështrimin nga unë,ndoshta mund të jem ndoshta s’do mund të jem.
Tik ,tak,tik,tak
Si impuls në çdo qelizë tëndën.
Tik,tak,tik,tak
Si varshmëri më oksigjen
Pastaj mos u habit
Unë nuk shfaqem kur dëshiron ti
Por e di se ty të mban gjallë
Ajo tik,tak,tik,tak
Që e dhuroj për ty
Unë për ty jam frymëmarrja dhe ti për mua gjithashtu
Tik,tak,tik,tak ti në mua
Edhe unë në ty
Tik,tak,tik,tak në zemrat tona
Ora ime je ti
Ora jote jam unë
Ne dy tik,tak,tik,tak impuls për çdo miliarda qeliza në trup.
Ti je ora e vetme e shpirtit tim ajo e një shpirti kozmik.
Tik,tak,tik,tak
Ti e mban kodin saj në tik,tak,tik,tak deri në përjetsi.
Hana Berisha

Share: