Home KRYESORE Vasili: Drejtesia “e re”, qe eshte thare si palmat ne autostrade

Vasili: Drejtesia “e re”, qe eshte thare si palmat ne autostrade

Drejtesia “e re”, qe eshte thare si palmat ne autostrade.

Qindra milion leke para’ te shqiptareve u asgjesuan dhe u kthyen ne palma te thara ne autostraden Tirane -Durres.

Kryeministri bubullon e flet si daulle e care per gjithe dynjane po per fajtoret e ketyre palmave s’guxon te flase.

Kryeministri i lemerisur nga frika nuk flet per ata, qe i grabiten keto qindra milion leke,se ka frike per vete.

Mijra e mijra shqiptare kalojne ne autostrade perdite perpara krimit shteteror te kryeministrit.

Prokuroria e kapur nga kryeministri le te kaloje edhe ajo me makine perpara palmave te thara,le te rrije me duar te lidhura e le te rrije edhe me goje te mbyllur.

Ndaj mjaft më,me denglat e drejtesise se ” re,” qe eshte thare si palmat ne autostrade.

Share: