Home KRYESORE Ironia therrëse e Demaliajt me dy baret e famshme të Bostonit

Ironia therrëse e Demaliajt me dy baret e famshme të Bostonit

Duke iu referuar situatës së debatit të krijuar për prishjen e Teatrit Kombëtar, analisti Ilir Demalia ka ironizuar duke bërë një krahasim me dy baret më të preferuar për vendasit dhe turistët në Boston.

“Ah ta kishim ne dorë ne shqiptarët çdo i kishim bërë! Edi me Lal Erin do bënin markatën me xhama te erret dhe duralumin. Kalldrëmin dhe troutuaret me tulla, do ti zëvendësonin me mermer”, shkruan ndër të tjera Demalia në profilin e tij në FB.

Postimi i plotë:

Ah ta kishim në dorë ne shqiptarët!

Durty Nelly dhe Irish Pub in Bosten and more ku nuk mund ti prek kërkush, megjithëse “vjetërsira” 250-300 vjeçare, ruhen me fanatizëm dhe janë baret më të preferuara, jo vëtëm nga turistët por edhe nga vëndasit. Këtu në këto Pub-e është shërbyer alkoli ilegalisht dhe kanë filluar bisedat për indipendencën e pavarsisë së Amerikës dhe realizuar nga George Washington: TemperTemper.Thomas Jefferson: John Adams,BenjaminFranklin, .James Madison, John Jay, Alexander Hamilton. Ruhen “zgërqet” ku janë ulur këto koka që kanë krijuar këtë vend të bekuar dhe tavolinat e ture ku uleshin.

Ah ta kishim ne dorë ne shqiptarët çdo i kishim bërë! Edi me Lal Erin do bënin markatën me xhama te erret dhe duralumin. Kalldrëmin dhe troutuaret me tulla, do ti zëvendësonin me mermer.

29102120_10215895665685554_4341077347630317568_n29177137_10215895664965536_5814845875754631168_n29137096_10215895497921360_2595215966925225984_n29133484_10215895389958661_8384005182333124608_n29066872_10215895493561251_5081785483353128960_n29104382_10215895386958586_5325165148120285184_n

Share: