Home KRYESORE Ministri Xhafaj flet për superaksion policor: Goditje njëkohësisht e disa grupeve kriminale

Ministri Xhafaj flet për superaksion policor: Goditje njëkohësisht e disa grupeve kriminale

Nga Famtir Xhafaj

Një superaksion i finalizuar nga Policia e Shtetit dhe agjencitë e tjera ligjzbatuese në vend. Goditje njëkohësisht e disa grupeve kriminale. 7 në 1. Shumë shpejt detaje të tjera nga Policia e Shtetit.

Dëshmi e Forcës së Ligjit dhe profesionalizmit në rritje të Policisë. Bashkëpunim i shkëlqyer me partnerët amerikanë dhe europianë. Tregues i qartë i besueshmërisë ndaj @PoliciaeShtetit. Forca e Ligjit do të vazhdojë të ndëshkojë të tjera grupe kriminale….

Share: