Home KRYESORE Shqiptari nga Prizreni kthehet nga Anglia e i prezanton familjes të dashurën,...

Shqiptari nga Prizreni kthehet nga Anglia e i prezanton familjes të dashurën, nënës i bie të fikët dhe ja pse:

Një djalë shqiptar, që jetonte në Angli, disa ditë më parë është kthyer në vendlindje për t’i prezantuar familjes të dashurën e tij.Por, familjarët e tij janë habitur kur e kanë parë nusen e djalit, pasi nuk e dinin se e dashura e tij ishte 20 vite më e madhe se ai, dhe ishte shtatzënë.

Sapo kanë marrë lajmin nënës së tij i ka rënë të fikët, pasi mendonte se djali e donte vetëm për dokumentet. Djali është 20 vjeç, ndërsa gruaja është 40. Ka qenë vetë djali ai që i ka dhënë lajmin familjarëve dhe gjatë kohës që iu ka treguar nënës së tij i ka rënë të fikët”

Share: