Home KRYESORE Gjurmë… nga Paola Melone

Gjurmë… nga Paola Melone

Përktheu: Elona Caslli

Jetën e shkel
me këmbë zbathur
që ta ndiej fortësinë e saj.
E ashpërsuar nga asfalti,
e lëmuar nga mëndafshi,
ushqehem me çarje
dhe përkëdheli.
Dhe lë gjurmë kudo.
Gjurmë hënore.

Share: