Home KRYESORE Ja si e pershkruan Ajtanga Lubonja takimin me Nikollaq Neranxin dhe respekti...

Ja si e pershkruan Ajtanga Lubonja takimin me Nikollaq Neranxin dhe respekti qe ju ofrua ne Panair

Nga Ajtanga Lubonja

Ju sugjerojme te lexoni edhe artikullin e pare te Zonjes Lubonja ketu

Sot nuk eshte me i panjohur per mua Z.NIKOLLAQ NERANXI…

E takova, degjova mendimet e tije largpamëse dhe kur kalova pragun e atij PANAIRI, qe ka si baze JETEN… mu duk vetja si ne boten e perallave!

DUAR ARTET, servirnin, servirnin dhe nga shpirti te dilte nje gulf kenaqesie! Hengra dhe une buke, pica, akullore , piva uje qe aty mu duk i vecante, hengra cokollata dhe harrova qe isha sëmure!

Kjo eshte KOMPANIA NERANXI , ku drejtuesi i saj i talentuar nuk rresht se suprizuari! Le ti urojme atij suksese ne misionin e tij fisnik…ay te jep JETE! SUKSESE!!!

Shenim:

Ndersa biznesmeni i sukseshem dhe shume i gjinshem Nikollaq Neranxi e beri zonjen Ajtanga Lubonja personazh te vizitoreve te respektuar te “Panairit Neranxi 2018” ku u ekspozuan guzhinat me te mira te rajonit e me gjere dhe qe vizitohet ne cdo dite nga mijëra qytetare, biznesmen e autoritete te ndryshme.

Duhet thene se zonja Lubonja nuk eshte e vetme qe jeton me mire nga kontributi i biznesmenit, por e shkuara e saj politike sigurisht qe ka rolin e duhur tek biznesmeni Neranxi, ish deputet dhe aktivist shume dinamik i shoqerise civile.

Shikoni c’thote Nikollaq Neranxi:

Share: