Home KRYESORE Neranxi: 11-12 te mbyllim qepenat!

Neranxi: 11-12 te mbyllim qepenat!

Nga Nikollaq Neranxi *

Mirmengjes te gjitheve! Sot eshte dita per ti treguar pushtetit se ne, sipermarrja e lire, e vogel, e mesme apo e madhe, dime te reagojme ndaj padrejtesive! Te ulim qepenat nga ora 11 deri ne 12. Fotografoni dyqanin e mbyllur dhe foton hidheni ne facebook! Keshtu i jepini kurajo edhe te tjereve!

Reagoj se s’dua te falimentoj!

Tregoni forcen dhe vendosmerine tuaj!

* Kryetar i Shoqates per Mbrojtjen e Tregtareve dhe Tregut te Shqiperise!

Share: