Home KRYESORE PD e LSI kundër votimit në Këshillin Bashkiak për kullat dhe betonizimin

PD e LSI kundër votimit në Këshillin Bashkiak për kullat dhe betonizimin

Opozita e ka bllokuar në Këshillin Bashkiak të Tiranës, votimin për ndërtimin e kullave në Tiranë dhe betonizimin e Parkut Rinia. Si këshilltarët e PD dhe ata të LSI kanë dalë nga salla e mbledhjes dhe kanë deklaruar se nuk do t’i japin kurrë votat për këto qëllime të mafias së naftës dhe ndërtimit të mbështetur nga Edi Rama.

Kreshnik Çollaku i PD-së deklaroi se “ne vazhdojmë të mbajmë marrëdhënie të kushtëzua me bashkinë për shkak të pranisë së 6 individëve me mandate falso që sillen sikur janë këshilltarë. Ata aktrojnë si këshilltarë për të përgatitur akte si këto që janë sjellë sot për të marrë vendime.

I pari është projekti i sponsorizuar nga mafia e naftës për të betonizuar dhe kioskizuar Parkun Rinia. Kjo kërkon 3/5 e votave.

Vendimi i dytë është formalizimi i rrugës për shkatërrimin e Teatrit Kombëtar dhe mbjelljen aty të kullave shumëkatëshe. Edhe ky kërkon 3/5 e votave në Këshillin Bashkiak.

Unë kam deklaruar se këto vota ata nuk i kanë dhe nuk do t’i kenë as nesër se ne do të bëhemi barrikadë për këto operacione mafioze në kryeqytet. Çdo gjë në atë sallë është e kompromentuar me ata 6 individë që nuk kanë të drejtë të votojnë, me mandate të falsifikuara; ata janë aty për të votuar projekte të tilla nga mafia e Tiranës dhe e ndërtimit. Z. Dalipaj është në siklet të madh bashkë me z. Veliaj sepse ata janë zbatuesit e këtij projekti që e ka vendosur Edi Rama.”

Share: