Home KRYESORE Për një javë….. Nga Jaime Sabines Gutiérrez

Për një javë….. Nga Jaime Sabines Gutiérrez

Përktheu : Elona Caslli

Si thua sikur të dashurohem me ty vetëm për një javë?
Nuk është as pak dhe as shumë një javë, por mjafton.
Për një javë mund t’i mbledhësh të gjitha fjalët e dashurisë
që janë thënë mbi tokë
dhe t’u vësh zjarrin.

Do të të ngroh
me flakadanin e dashurisë së djegur dhe me heshtje.
Sepse fjalët më të bukura për dashurinë gjenden
tek njerëzit që nuk i thonë asgjë njëri-tjetrit.

Share: