Home KRYESORE Shoqeria Civile me sllogane dhe proteste kundër Taksave, Gjobave dhe Padrejtësisë ndaj...

Shoqeria Civile me sllogane dhe proteste kundër Taksave, Gjobave dhe Padrejtësisë ndaj Kuksianeve

Qindra qytetarë NE TITULL INDIVIDUAL janë vendosur në ambjentet e jashtme të kryeministrisë, ku protestuan për lirimin e 11 kuksianëve të cilët mbahen në burg, pas protestës në Rrugën e Kombit.

Me thirrjet dhe me pankarta ‘’na arrestoni edhe ne”, qytetarët në mënyrë simbolike i kanë vendosur një tra kryeministrit Rama.

Sipër traut shkruhej ‘’dalja falas”.

Slloganet Koret e qytetarëve:

Ta hedhim ta hedhim ta hedhim qelbësirën

Ejani mblidhuni këtu këtu me ne

Të mblidhen gjithë shqiptarët

Lironi vllezërit tanë lironi vllezërit tanë

Kuksi Kuksi Kuksi

Poshtë diktatura

Liri demokraci

O dorëzohu o rrëzohu

E duam shiqërinë si gjithë europa

Ik ik ik ik

Dil dil dil

Share: