Home KRYESORE Vandalet e qeverise dhe te bashkise shkaterrojne Teatrin Kombetar.

Vandalet e qeverise dhe te bashkise shkaterrojne Teatrin Kombetar.

Nga Petrit Vasili

Qytetaret bastarde ne krye te qeverise dhe te bashkise duan te shkaterrojne Teatrin Kombetar.

Askush nuk mund te preke vlerat kombetare te teatrit te lartesuara nga talenti i jashtezakonshem, djersa mundi i brezave te tere aktoresh e regjizoresh.

Mijra qytetare ne dhjetra vjet jane bere me te mire fale teatrit kombetar.

Keta qytetare te klonuar, ne krye te qeverise dhe bashkise jane turpi i ketij qyteti, ata dhe kushdo qe do te votoje shkaterrimin e Teatrit Kombetar.

Damka e antiqytetarise se Tiranes nuk do ti ndahet kryeministrit dhe kryetarit te bashkise.

Share: