Home KRYESORE Gjokutaj jep alarmin: Agron Xhafaj mund të jetë arratisur

Gjokutaj jep alarmin: Agron Xhafaj mund të jetë arratisur

Avokati i njohur, Genc Gjokutaj në një lidhje telefonike, ka folur në studion 360 gradë në ora news, ku ka thënë që Agron Xhafaj mund të jetë arratisur.

Avokati Gjokutaj: Në dobi të debatit publik e kam ndjekur të gjithë këtë ngjarje. Ligjërisht dua të them disa gjëra, pasi media e ka kapur nga bishti këtë punë. Prokuroria dhe media nuk janë në një marrëdhënie të tillë që smund të interesohet. Media duhet ta pyesi a është në lidhej apo jo. SIç ka ndodhur ne raste të tjera. Provat merren nga eksperti i caktuar, ku prokurori duhet të sigurohet se nuk ka eksperti konflikt interesi. Prokuroria duhet të sqarojë se për çfarë dispozite ka ngritur kallëzim duhet parë se nëse ka nisur hetim ndaj vetë Agron Xhafajt në këtë rast largimi i Agron Xhafajt në Italië është arratisje e të pandehurit, ndaj të cilit duhet të kisthe masë sigurie, qoftë dhe “detyrim paraqitje”.

Share: