Home KRYESORE Kërcënonte se do hidhej nga kati i 16-të, adoleshenti shpëtohet nga zjarrfikësi...

Kërcënonte se do hidhej nga kati i 16-të, adoleshenti shpëtohet nga zjarrfikësi – VIDEO

Një zjarrfikës është kthyer në hero në Kinë pasi ka arritur të shpëtojë një te ri 14-vjeçar, i cili po tentonte të hidhej nga kati i 16-të një i pallati.

Raportohet se arsyeja që adoleshenti po tentonte vetëvrasjen ishte absurde, pasi nuk ishte lejuar të luante me video-lojëra. Zjarrfikësi, i ndihmuar edhe nga kolegët e tij, arriti të kapte 14-vjeçarin dhe ta kalonte në ballkonin e pallatit duke e shpëtuar.

Share: