Home KRYESORE Nga frika jonë lind forca jonë…Nga Eduardo Galeano

Nga frika jonë lind forca jonë…Nga Eduardo Galeano

Përktheu: Elona Caslli

Nga frika jonë.
lind forca jonë
Tek dyshimet tona
jetojnë bindjet tona.
Ëndrrat na japin lajmin
e një të vërtete që mund të ndodhë,
dhe deliret e një gjykimi tjetër.
Tek përhumbja
na presin zbulimet,
sepse fillimisht
duhet të humbasësh,
që të kthehesh
për t’u takuar.

Share: