Home KRYESORE Përfundon raundi i dytë i bisedimeve Greqi-Shqipëri

Përfundon raundi i dytë i bisedimeve Greqi-Shqipëri

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme ka njoftuar përfundimin e raundit të dytë të bisedimeve mes Shqipërisë dhe Greqise.

Në një njoftim për mediat, ministria thotë:

Raundi i dytë i bisedimeve mbi përcaktimin e hapësirave detare midis Shqipërisë dhe Greqisë.

Përfundoi sot me datë 15 maj 2018 në Athinë raundi i dytë i bisedimeve mbi përcaktimin e hapësirave detare mes Shqipërisë dhe Greqisë. Takimi u zhvillua në një klimë konstruktive dhe bashkëpunuese.

Share: