Home KRYESORE Shokon Erdogan: Do jap dorëheqjen…

Shokon Erdogan: Do jap dorëheqjen…

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan i ka thënë partisë së tij që është i gatshëm të tërhiqet nëse populli i thotë “mjaft”.

“Është vendi im që më ka çuar të drejtoj qytetin e Stambollit, Partinë AK dhe presidencën”, Erdogan u tha anëtarëve të partisë së tij Drejtësi dhe Zhvillim.

“Nëse kombi im një ditë më thotë Tamam, unë do të largohem”.

Kishte prej atyre që shfrytëzuan platformën online Twitter për të thënë me thurje #Tamam.

Por të shpejtë ishin edhe përkrahësit e Erdoganit që kundërshtonin largimin e tij.

360grade.al

Share: