Home KRYESORE Cili është lideri më i fuqishëm i botës? Merkel dhe Trump në...

Cili është lideri më i fuqishëm i botës? Merkel dhe Trump në rivalitet…

Samiti i G7 që u zhvillua ditën e djeshme ishte i bujshëm për shkak të protagonizmit të Trump dhe deklaratat e mëvonshme të tij, Justin Trudeau dhe Theresa May. Por më e bujshme ishte një fotografi që qarkulloi, e cila u quajt si më përfaqësuesja dhe më e sakta për mbarëvajtjen e samitit.

Fabian Reinbold, korrespondenti i Shteteve të Bashkuara për t-online.de, ka publikuar në faqen e tij në Twitter momentin më pikant të takimit, parë në katër këndvështrime të ndryshme.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Fabian Reinbold

@fabreinbold

One scene – four different perspectives

1) by Merkel‘s team ????????
2) by Macron’s team ????????
3) by Conte’s team ????????
4) by Trump’s team ????????

Fotografitë vijnë nga stafi i kancelares Merkel, presidentit të Francës Macron, kryeministrit italian Giuseppe Conte dhe presidentit Trump. Secila fotografi, mundohet të shfaqë liderin e tyre si më të fuqishmin./Opinion.al

Share: