Home FOTO SA 1000 FJALE Tirana e veshur me kostume popullore!

Tirana e veshur me kostume popullore!

Kartolinat më të bukura për turistët- Keto foto me kostume tradicionale popullore nga Bashkia Tirane dhe Qendra ASET!

Share: