Home KRYESORE Zemra është një kockë e fortë…. Nga Manuela Dago

Zemra është një kockë e fortë…. Nga Manuela Dago

Përktheu: Elona Caslli

Nuk ka mundësi
që një muskul i butë dhe i pambrojtur
të shkaktojë gjithë këto probleme.
Dal në përfundimin se
zemra është një kockë e fortë,
si kocka e kofshës,
apo e brinjës.
Zemra thyhet
si çdo gjë tjetër.

Share: