Home KRYESORE Homoseksualët fshikullohen 80 herë me kamxhik para turmës!

Homoseksualët fshikullohen 80 herë me kamxhik para turmës!

Një çift homoseksual në Indonezi është rrahur në publik me kamxhik pasi gjykata islamike i dënoi pasi kanë kryer marrëdhënie seksuale.

Të dy meshkujt janë goditur mbi 80 herë para turmës me 1 mijë persona. Ata ishin pjesë e 15 personave që u fshikulluan jashtë një xhamie në provincën muslimane, Banda Aceh. Ndër ta ishte dhe një grua e re që dënohej për shitje alkooli.

Burrat e paidentifikuar ishin çifti i dytë i homoseksualëve që u shfaqën në publik këtë vit në Aceh, duke treguar diskriminimin me të cilin përballet komuniteti LGBT i Indonezisë.

“Ata u kapën nga një turmë në një sallon bukurie të Banda Aceh në fillim të këtij viti dhe u dorëzuan në polici”, thanë autoritetet.

Në gjykatë u konstatua se kishin kryer marrëdhënie seksuale, prandaj morën dënim aq të rëndë./OraNews/

 

Share: