Home KRYESORE Kur Flet Vallautin, komunistet e rinj e te vjeter, eter dhe bij,...

Kur Flet Vallautin, komunistet e rinj e te vjeter, eter dhe bij, ulerasin ne korr: Ej e tha ajo!

Nga Dritan Kaba

50 vitet e izolimit komunist kane sherbyer vetem qe nje pjese e shqiptareve, te degjoje nje si puna e Vllahutinit, dhe te thone e tha edhe ajo, eshte e “jashtme”. Ua si e tha ?!?!?

Flet Romana, dhe keto qe bene izolimin e Shqiperise, dmth komunistet e rinj e te vjeter, eter dhe bij, ulerasin ne korr: Ej e tha ajo!

Ajo e blerjes se viles me vleren katerfish me te madhe se tregu.
E tha ajo, qe kujton se seancat e Parlamentit shqiptar jane si ato tryezat e Fondacionit Soros, qe mblidhen e shperndahen sipas interesave okulte, qe ata perfaqesojne.

Flet ajo qe nuk na paska pare drogen keto 5 vite.

Flet ajo, qe nuk ka thene asnje fjale per lirimin e kapove te krimit te organizuar, njeri pas tjetrit, ndermjet vendimeve gjykatash shume te dyshimta.

Flet ajo qe nuk ka folur nje rrokje per koncensionet vrastare.

Flet ajo qe nuk tha nje fjale kur femijet me leucemi, te semuret me kancer nuk kishin ilaçe dhe nga ana tjeter “check up” edhe kete vit, ashtu si çdo vit pararendes, gllaberoi 3 milion euro nga taksat e shqiptareve.

Flet ajo, qe pa u dridhur qerpiku beri nje raport qe na e paraqiten si te ishte Kushtetuta e vendit, dhe i dha Rilindjes te drejten e zgjedhjes se PPP ne drejtesi me 36 vota.

Flet ajo qe falsifikoi Kushtetuten e vendit ne perkthimin ne anglisht, qe ju dergua Komisionit te Venecias.

Flet ajo…

E sa mund te rreshtoja, por nuk kam nerva se cdo germe qe hedh me rritet tensioni.

Flet ajo, si te jete Maria.

Realisht Maria eshte, por ajo tjetra!

Megjitheae edhe asaj as ke maja e gishtit te kembes nuk i afrohet per moral!

Share: