Home KRYESORE Mjeku i njohur: Nese lejojme shembjen e teatrit mos te shtiremi si...

Mjeku i njohur: Nese lejojme shembjen e teatrit mos te shtiremi si krenare!

Nga Petrit Vargu

Sikur italianet te shembnin la Skalen e Milanos, cfare do te mendonte bota për ta?

Sikur austriaket te shembnin Operan e Vienës dhe te ndertonin pallate shume-kateshe mbi te cfare do te thonin per ta?

Sikur ruset te shembnin Balshoi Teater, cfare do te mendonim per ta?

Sikur Zimbabwe te mos kishte fuqi te mos ri konstruktonte teatrin e tij, cfare do te thonin dhe mendonin për këtë vend te humbur te Afrikes?

Kemi prekur fundin dhe ne atë llucë vegjetojmë dhe bejme sikur jetojme! Dhe me e bukura është se shtiremi dhe si krenare…!

Share: