Home KRYESORE Berisha: Ish kryeministri i Suedisë Karl Bild denoncon se Rama është dakord...

Berisha: Ish kryeministri i Suedisë Karl Bild denoncon se Rama është dakord me Vuçiç për ndarjen e Kosovës

Kryeministri shqiptar Edi Rama nuk ka folur këto ditë nëse është pro apo kundër versionit të ndarjes së Kosovës, por sipas asaj që thotë Karl Bild, ish kryeministër i Suedisë, aktualisht kolumnisht për “The Washington Post” qëndrimi i tij është pro idesë së Vuçiç për të marrë territore të shtetit të Kosovës në shkëmbim të njohjes në OKB.

Shkrimi është publikuar në profilin personal të ish-kryeministrit Sali Berisha në Facebook, ndërsa mbështetet në arsyetimin e tij, ish-kryeministri shqiptar thekson se Rama ka rënë dakord me Aleksandër Vuçiç dhe argatët e tij albanofob në Prishtinë për ndarjen e Kosovës!

Share: