Home KRYESORE Meshkujt, ja çfarë i tërheq tek vajzat dhe, nuk janë ato që...

Meshkujt, ja çfarë i tërheq tek vajzat dhe, nuk janë ato që mendoni

Meshkujt thjesht vënë re aromën tuaj dhe çfarë të brendshme keni veshur. Bright Side na tregon një listë të gjatë se çfarë ju tërheq vëmendjen meshkujve tek vajzat.

Të brendshmet 
“Më gjeni një mashkull që nuk i pëlqen të brendshmet e bukura”. Të gjithë meshkujt i vënë re ato kështu që, vajza është koha për të investuar për disa të reja.

Duhanpirja
80% e meshkujve nuk i pëlqejnë vajzat duhanpirëse. Disa të tjerë mendojnë se është diçka normale dhe është e drejtë e gruas të bëjë çfarë të dojë. Mirëpo, në syrin e një mashkulli një vajzë që konsumon duhan nuk duket aspak bukur. Vajza është koha për të lënë duhanin.

Grimi
Meshkujt bien dakord në një pikë: grimi. Shumica e tyre nuk e pëlqejnë grimin e rënduar. Një grim natyral me ngjyra sa më të buta është ideali, sipas meshkujve.

Qerpikët
Disa meshkujt mendojnë se qerpikët falso i bëjnë vajzat të duken bukur dhe shumë tërheqëse. Mirëpo, ka edhe nga ata djemë që mendojnë se është e ekzagjeruar vendosja e qerpikëve.

Vetullat
Shumica e meshkujve nuk i pëlqejnë vetullat e lyera. Gjithsesi, ata i kushtojnë rëndësi këtij detaji në fytyrën e vajzës. Disa meshkuj i pëlqejnë vetullat e kuruara, kur ato janë lyer në perfeksion.

Thonj të pastër
Meshkujt nuk i kushtojnë rëndësi ngjyrës së thonjëve të një vajze. Për ata është e rëndësishme që të jenë të pastër, kaq. Mirëpo, ata meshkujt që i vënë re këto detaje, nuk i pëlqejnë thonjt me shumë ngjyra. Sa më thjesht aq më bukur.

Parfumi
Shumica e meshkujve i kushtojnë rëndësi parfumit të një gruaje. Aroma e një vajze është diçka që meshkujt e mbajnë mend dhe nuk e harrojnë. Gjithsesi, meshkujt tregojnë se parfumi i një vajze nuk duhet të jetë shumë i rëndë. Ata nuk pëlqejnë vajzat që lahen në parfum.

M.H/Dita

Share: