Home KRYESORE “Sa turp, skandaloze”, qytetarja e kritikon, Rama i kthehet:

“Sa turp, skandaloze”, qytetarja e kritikon, Rama i kthehet:

Një koment në Facebook nga një qytetare e cila e kritikon Edi Ramën për dhurimin e librave për fëmijët e klasave të para, ka bërë që kryeministri t’i kthejë përgjigje.

“Turp i madh, librat jepen falas o Z. Rama derisa fëmijët mbarojnë studimet. Skandaloze”, i shkruan ajo. “Fjala e mirë nuk del dot, marzalla… deri sot librat e shkollës ishin të gjithë me pagesë, madje për vite të tëra, prindërit jo vetëm paguanin por blinin mall totalisht skarco… ndërsa tani që librat me cilësi të padiskutueshme, pasi kanë zëvendësuara librat e gabit të injorancës dhe korrupsionit, behën edhe falas, jo vetëm s’të del fjala e mir, por të del fjala turp, dhe sikur të mos mjaftonte turp i madh, i fute dhe një skandaloze, sipas teje”, i përgjigjet Rama ndër të tejra.

Ndiqni përgjigjen e plotë:

Share: