Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: Vinegretë me Agrume “Hellmann’s

Sugjerimet e Shijes: Vinegretë me Agrume “Hellmann’s

Tani “Hellmann’s” ka krijuar një seri “Vinaigrettes” të gatshme.
• Pa konservantë
• Ndarje e natyrshme midis vajit dhe uthullës, tamam si një vinegretë shtëpie
• Teksturë e njëtrajtshme për kohë më të gjatë pas tundjes
• Më tepër jetëgjatësi (konservohen në frigorifer për 30 ditë pas hapjes)
• Ideale për marinimin e mishit dhe frutave të detit, por edhe për tiganisje

VINEGRETË ME AGRUME
VINAIGRETTE CITRUS
Paketimi 1 lt

Me qitro dhe lëkurë të grirë limoni. Shkon jashtëzakonisht me sallata dhe fruta deti e mish të bardhë.

E gjeni ne rrjetin e dyqaneve Neranxi per profesioniste

Share: