Home KRYESORE Aktivistja e njohur e Grave publikon rastin e nje nene te dhunuar...

Aktivistja e njohur e Grave publikon rastin e nje nene te dhunuar dhe pa pune!

Nga Sevim Arbana

V.V, 32 vjec, infermiere e nivelit te pare, e ndare nga nje burre dhunues dhe perdorues lendesh narkotike, me disa urdhera mbrojtje, me nje femije/djale 6 vjec autik ne gjendje te rende.

Eshte e pa pune, pa shtepi dhe s eshte ne gjendje te ndjeke femijen e saj per shkak dhe te pamundesise ekonomike. Ka kerkuar pune dhe srehim ne Njesine 6 Kombinat, ku ka marre nje shtepi me qera, 8000 leke/muaj. Nderkohe merr vetem nje pagese prej 10000 leke/muaj nga Kemp i djalit. Ka punuar infermiere ne infektivin e Gjirokastres, dhe ne ambulancen e Mallakastres

Njesia 6 dhe Ministria e Shendetesise, nese e lexojne kete status, mund te na kontaktojne ne per t u lidhur direkt me nenen.

Gjendja e saj eshte me teper se e tmerrshme.
Me 2000 Leke qe i teprojne, s mund te beje asgje.

A ka shoqata qe merren me femije autike falas? Sepse psikologet ne Shqiperi kane filluar me keq se avokatet e gjyqtaret; te heqin palcen e kockes. Kjo nene kerkon ndihme, permes sherbimeve alternative, jo ato te qendrave me para dhe ne filifistun. S ka mundesi udhetimi, shoqerimi, pasi eshte e vetme dhe ka vetem kembet, asnje mjet tjeter 🙁 –#NjeNgaQindraRastetNeVendinTone

Share: