Home KRYESORE Basir Collaku: Rraja me i forte se Rama… ja mori kamerat ne...

Basir Collaku: Rraja me i forte se Rama… ja mori kamerat ne Fushe-Kruje…

Rama duhet te deshmoje per Rrahmanin dhe te birin. Kamerat e Rames jane gjihnje bosh..
E nderuar Prokurore e Pergjithshme e Perkohshme Arta Marku.

Edi Rama KM yne thote se ai ka pare kamerat e nenstacionit te Policise Fushe-Kruje. !!! Dhe sipas KM Taulant Balla nuk ka qene ne komisariat.

Prokuroria i ka derguar kamerat KM nuk i ka te administruara, nuk jane ende sekret hetimor?
Dhe prisni pasi ti shohe Rama kamerat aty te kete pamje.?!?!?!

Taulanti eshte i qete se pamjet i ka shefi i madh, ndersa dosjen me mire hidheni ne kosh Prokurore te nderuar. Gjithnje nese kamerat i ka Rama. Ne te kundert po genjen publikisht pa pike turpi..

Sepse kamerat e Rames jane gjithnje bosh kur brenda jane trafikante dhe vrases..Sepse Rraja eshte shefi i rames, prodhues i pushtetit te tij..
Dhe duhet thene Erl Murati, dinjiteti yt beri diferencen.

Share: