Home KRYESORE MASTER FRIT – VAJ FRITEZE PËR NJË SKUQJE TË PËRSOSUR

MASTER FRIT – VAJ FRITEZE PËR NJË SKUQJE TË PËRSOSUR

Cilësi, shije, dhe një pamje krokante.

Për të marrë një skuqje të mirë, është e nevojshme të zgjidhni llojin e duhur të vajit që është ekonomik në përdorim, ju kursen kohe, që është funksional në mënyrën e skuqjes, si frekuenca, temperatura dhe llojin i produktit për tiganisje.

Falë përvojës sonë të madhe në këtë fushë, ne gjithmonë mund të ofrojmë zgjidhjen më të mirë. Produktet për skuqje përbëhen nga vajra të ndryshme me origjinë bimore, të studiuara që karakterizohen nga stabiliteti i lartë kundër oksidimit për të arritur skuqjen e dëshiruar në raport me shijen dhe karakteristikat organoleptike.Një gamë e vajrave dhe yndyrnave, me formate të ndryshme dhe karakteristika të ndryshme për të gjitha llojet e tiganisjes, është në dispozicion të chefave të kuzhinës për t’iu përgjigjur te gjitha llojeve te ekzigjencave dhe kerkesave të fushës se Restoracionit.

Ideal per te gjitha llojet e skuqjes dhe tiganisjes me nje pika djegie 220°. Per perdorim profesional

Master Frit, Vaj Friteze 25 L gjeni tek dyqanet e rrjetit Neranxi.

Share: