Home KRYESORE Salianji: Ky Rama është dishepulli i Nolit e Konicës, apo i Ballës...

Salianji: Ky Rama është dishepulli i Nolit e Konicës, apo i Ballës dhe Xhafës?

Nga Ervin Salianji

Ky Rama dhe vlerësimin e ka me vetëdeklarim! Është dishepulli i Nolit e Konicës, apo i Ballës dhe Xhafës?

Sot ngjan me derrin e kenaqun të Migjenit me gazetare që përpëliten ta durojnë stërkalat e pështymës si sokratë të vuajtun.
Hungerin “shpifje,shpifje, shpifje” per cdo llogari qe nuk e jep!

Hungerin e fryhet si bilbil arbitri duke shfryrë dobesinë që është peng i banditëve të vet!

Share: