Home KRYESORE Ja pse Meta nuk e dekreton Sandër Lleshin

Ja pse Meta nuk e dekreton Sandër Lleshin

Zyra e Shtypit pranë Presidencës publikoi sot letrën dërguar Ministrisë së Mbrojtjes, me 14 pyetje për Sandër Lleshin.

“Me qëllim informimin e opinionit publik dhe në interes të transparencës, Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta autorizon bërjen publike të pyetjeve josekrete drejtuar Ministrisë së Mbrojtjes lidhur me propozimin për emërimin e zotit Lleshaj ministër të Brendshëm të Republikës së Shqipërisë.

Presidenti i Republikës i qëndron bindjes se nuk mund të ketë asnjë institucion funksional jashtë një Kushtetute funksionale.

Kërkesë drejtuar Ministrisë së Mbrojtjes për informacion shterues për pozitën e ushtarakut Sandër Lleshi (Lleshaj)”, thuhet ne njoftim.

Share: