Home KRYESORE Nora Malaj: Parlamentarizmi ka rene dhe ja pse:

Nora Malaj: Parlamentarizmi ka rene dhe ja pse:

Kur aftësia e kufizuar për përdoret si fyerje, tregon se parlamentarizmi ka përfunduar!

Askush nuk ka të drejtë të fyej askënd , as ti o pseudo njeri që je i veshur me pushtet , pasi qeniet njerëzore me aftësi ndryshe , janë si ne dhe mę të aftë e më të mirë se ne .

Kur dëgjon sesi debaton deputeti që ka hartuar kodin e sjelljes ne fb e tij , kupton që Parlametarizmi ka rënë! Gjuha kocka nuk ka po kocka i thyen!

Share: