Home Approccio Italo Albanese Ekspozitë me Projektet fituese të edicionit të parë të Çmimit të Arkitekturës...

Ekspozitë me Projektet fituese të edicionit të parë të Çmimit të Arkitekturës Toskane

Njëqind e pesëdhjetë pjesëmarrës, njëzet vepra të përzgjedhura, pesë fitues absolutë në po aq kategori. E organizuar nga Këshilli Rajonal i Toscana-s, nga Urdhëri i Arkitektëve të Firenze-s, nga Urdhëri i Arkitektëve të Pisa-s, nga Federata e Arkitektëve të Toscana-s, nga Fondacioni i Arkitektëve të Firenze-s dhe nga Ance Toscana, nisma ka për qëllim të ndezë debatin rreth arkitekturës bashkëkohore dhe, njëkohësisht, rikthen skenarin kompleks rajonal në pesëvjeçarin 2012 – 2017.
Share: