Home FOTO SA 1000 FJALE Foto lajm/ Kartolinat e varura te pema. Një “dhuratë” për kryeministrin..

Foto lajm/ Kartolinat e varura te pema. Një “dhuratë” për kryeministrin..

Ndonëse i mbyllën protestat për këtë vit dhe morën pushimet, studentët me sa duket do të vazhdojnë aksionin. Sot ata kanë pasur ‘një dhuratë’ për kryeministrin Edi Rama.

 

foto galeri

 

foto galeri

Share: