Home KRYESORE LIVE/ “Turp! Turp!”, studentët i i ikin Ramës nga takimi

LIVE/ “Turp! Turp!”, studentët i i ikin Ramës nga takimi

Një grup studentësh të Universitetit të Vlorës kanë hyre në sallë vetem per ti treguar Rames se nuk ka negociata. Studentët kanë lëshuar thirrje “Turp! Turp! S’ka negociata” dhe me pas jane larguar ne menyre demonstrative.

Studentja 1: Ju jeni një njeri që këtë protestë e keni keqkuptuar. Ne nuk kemi kërkuar të rrëzojmë qeverine, ne kemi kërkuar disa të drejta bazike. Ne nuk mungojmë se nuk ka ngrohje sepse pedagogët nuk vijnë në gjysmën e orëve për vete. Duhet të kuptohet që ju zotëri i keni 8 pikat të zezën mbi të bardhë, që të nëse pranoni ulemi në dialog, në të kundert jo.

Studenti 2: Jam ngelës i ekselencës me mesatare 9.2 (duartrokitje ne salle). Ju ua keni lënë universiteteve fajin, për tu shfajësuar. Kemi bërë diskrimin sepse në Tirane bejne mesim me tre turne, ndersa ne rrethe vijne ata qe nuk futen ne Tirane.

Këto kerkesat qe kemi bere ne o bëhen ose jo. Ne ju kemi votuar ju, por jeni s’jeni sjell në mënyrë jokorrekte. Nuk pranoni të plotësoni kërkesat. Ne kërkesat i kemi paraqitur nuk ka dialog këtu. Ne ju kemi votuar mos na detyroni tju urrejmë. Ju zgjodhëm vetë, tani na plotësoni kërkesat tona. Pas pushimeve… siç tha Blendi do ju marrim para me PS e LSI. Ne presim tu jepni zgjidhje se ndryshe të tërë politikanët…./opinion.al

Share: