Home KRYESORE Neranxi me video: Himarjotet kur te vijne per festa do gjejne police...

Neranxi me video: Himarjotet kur te vijne per festa do gjejne police dhe eskavatore!

Krishtlindjet e himarioteve, Nga Nikollaq Neranxi

Policia e shtetit ne dispozicion te grabitesve te pronave te himarioteve edhe sot qe kemi feste! Policia paguhet me taksat tona, por sherbimin ia ben Gjikuriajve, atyre qe ka cuar Edi Rama per te na grabitur!

Behet fjale per nje projekt i cili eshte ndaluar me vendim Gjykate, por qe Fred Beleri me anetare te tjere te Omonias dolen mbi Gjykatat dhe vendosen qe Gjikuriuat te vazhdojne punen duke firmosur grabitjen!

Kjo eshte situata qe do te gjejne himariotet te cilet jane te shume ne emigracion dhe do rikthehen per festa!

Mes zhurmave te fadromave te grabiteseve te pronave tuaja, mos harroni te beni Gezuar me Omonian dhe te gjithe ata qe ju mashtruan gjithe keto vite! Kini durim, edhe pak iu duhet atyre qe ta cojne deri ne fund misionin e tyre!

Share: