Home I pakategorizuar Nikollaq Neranxi publikon Akt Padine ndaj firmes Gjikuria ne Himare

Nikollaq Neranxi publikon Akt Padine ndaj firmes Gjikuria ne Himare

Biznesmeni i njohur Nikollaq Neranxi sot ne faqen e tij ne Facebook publikon Akt Padine ngritur kunder Firmes Gjikuria dhe autoriteve pergjegjese per shkelje te ligjit kundrejt pronave te disa familjeve himarjote ddhe po ashtu familjes Neranxi.

Sigurisht qe ketyre qe jane mesuar me tejkalimin e ligjit per interesa private po u vjen fundi. Studentet dhe protestat e tyre po prishin themelet e sistemit te korruptuar dhe me siguri qe pas themeleve do bie cdo segment i korruptuar.

Ja cfare shkruan Neranxi duke publikuar edhe kopjen e akt padise: 

“Kjo eshte padia qe se bashku me mamane kemi bere ndaj Firmes Gjikuria dhe Fondit Shqiptar te Zhvillimit te cilet kane cenuar pronen private te Neranxajve ne Spile Himare! E publikova per ti ardhur ne ndihme komshinjve te mij nese duan te padisin firmen njelloj si une. Une ne fakt doja qe te beja nje padi te perbashket ne emer te Shoqates qe drejtoj, por nuk na e pranoi Gjykata! Ju keshilloj ta beni edhe ju sepse fjalet i merr era, letrat mbeten!”