Home KRYESORE Nis marshimi i studentëve në bulevard me këngë patriotike

Nis marshimi i studentëve në bulevard me këngë patriotike

Studentët kanë dalë sot sërish në protestë dhe po mblidhen para kryeministrisë. Marshimin e tyre e shoqërojnë me këngë patriotike.

Ata thërrasin në kor “Z. Kryeminister plotesoni kerkesat. Nuk ka dialog. Vepro tani!”

Share: