Home KRYESORE Shperthen mjeku polemist: Jemi me shume intrigant se intelektual…

Shperthen mjeku polemist: Jemi me shume intrigant se intelektual…

Nga Petrit Vargu

Te nderuar miq!

Protesta e studenteve tregoi edhe njehere e me teper qe popullit tone i mungojne intelektualet e vertete dhe kemi me shumice intrigante dhe analiste.

Nese truri paska rrjedhur jashte vendit ne keto vite, perse nuk kthehen ose te japin kontributin e tyre ne keto momente kyce per vendin?

Ku eshte Kadare? Ku eshte ai mjeku profesor i salloneve dhe 100 -shes boterore, qe thone e ka 3000 euro nje operacion nen dore ?

Si ka mundesi qe pa patur akoma nje produkt nga levizja e studenteve , fillojne analizat e pseudoanalisteve “te pavarur” shqipetare?

Si ka mundesi qe organizatoret e protestes sulmohen nga anonimatet e protestes dhe nga disa spiune greke te kamufluar dhe me ze kumbues?

Kur skeni bythe te dilni ne krye te levizjes, lerini cunat dhe gocat te bejne ate qe dine dhe qe Shqiperia i kerkon!

Share: