Home KRYESORE Tri ambasadoret shqiptare që përfaqësojnë tri shtete të ndryshme në Washington

Tri ambasadoret shqiptare që përfaqësojnë tri shtete të ndryshme në Washington

Tri ambasadoret shqiptare që përfaqësojnë tri shtete të ndryshme janë shfaqur bashkë gjatë një eventi në SHBA.

Vlora Çitaku ambasadore e Kosovës në SHBA, Floreta Faber ambasadore e Shqipërisë dhe Marigona Marku ambasadore e Maqedonisë.

Vlora Çitaku është njëra prej ambasadoreve më të zëshme në diplomacinë kosovare.

Së fundmi, Marigona Marku është emëruar ambasadore e Maqedonisë në SHBA. E lindur në Dibër të madhe, Marku në të kaluarën ka punuar në Ministrinë e Jashtme të Maqedonisë./Express

Share: