Home KRYESORE Partitë e Djathta Joparlamentare: Kodi Zgjedhor si agresion ndaj lirisë!

Partitë e Djathta Joparlamentare: Kodi Zgjedhor si agresion ndaj lirisë!

Me nismën e Kryetarit të LDE z. Arian Galdini dhe Kryetarit të Ballit Kombëtar Demokrat z. Artur Roshi janë mbledhur ditën e sotme në një Tryezë pune disa parti joparlamentare të djathta dhe të qendrës së djathtë tê cilat i përkasin Koalicionit Opozitar të kryesuar nga Partia Demokratike.
Share: