Home KRYESORE Përsiatje poetike… Nga Klodeta Dibra

Përsiatje poetike… Nga Klodeta Dibra

Të gjithë do mplakemi njëherë,
me ballin vragë – vragë nga rrudhat.
Të gjithë do mplakemi njëherë
dhe brashnajt do heqim zvarrë,
nga pesha e kujtimeve
a e fajeve pa larë.

Share: