Home KRYESORE Ta përjashtojmë kryeministrin nga Tv ?! Nga Artur Korriku

Ta përjashtojmë kryeministrin nga Tv ?! Nga Artur Korriku

Qenka mbushur fb dhe portalet me analiza,opinione dhe komente për emisionin e Ermal Mamaqit në tv klan ku i ftuari i radhës ka qenë kryeministri i vendit tonë Edi Rama.Një pjesë kritikojnë Ermalin se pse e ftoi Ramën në Xing.Të tjerë Ramën se po bën propagandë dhe se i ka shterruar tharmi i humorit.Të tjerë thonë se Rama nuk duhet ftuar nëpër studio televizive.Pra kryeministri duhet përjashtuar nga mediat

Për parantezë,unë nuk e shikoj fare Ermalin se humori i tij nuk më pëlqen.Nuk shikoj as Portokalli se nuk më pëlqen as humori i këtij spektakli e për më tepër që në atë orë unë shikoj futboll që është kënaqësia ime qëkurse kam qenë fëmijë.

E thashë këtë, për ti sugjeruar kritizerëve që nuk duan ta shikojnë Ramën në tv, se fare mirë mund të përdorin telekomandën dhe ta cojnë televizorin e shtëpisë në programe të tjera të cilat i gjen me bollëk.Por jo,këta duan ta shikojnë emisioni ku është ftuar Rama dhe pastaj dalin me përfundime ekstremiste.Kësaj popullorçe i thonë:hem të han dhe hem të djeg.
Po si mund të përjashtohet km nga emisionet tv o të dashur komentues e shkrues ?

Përkundrazi,ai duhet ftuar në studio e të intervistohet dhe të japë llogari për problemet të cilat lidhen me punët e qeverisë se prandaj është zgjedhur dhe jo të përjashtohet nga studiot televizive.Ne si popull duket se akoma nuk e kuptojmë demokracinë.

Rama dhe kushdo politikan”përjashtohet”me votë dhe jo duke i mbyllur dyert e mitentëve televizivë.Kritizerët të mësojnë më mirë përdorimin e telekomandës.

A.Korriku Durrës 6 janar 2019

Share: