Home KRYESORE Ekspozita e Abaz Hados bën bashkë çamët

Ekspozita e Abaz Hados bën bashkë çamët

Piktoret Abaz Hado dhe Andon Kuqali kanë celur për publikun ekspozitën ‘Ndërmjet artistit dhe kritikut paradoks’. Rreth 100 punime janë ekspozuar në ambientet e Muzeut Kombëtar.

Gjatë promovimit të ekspozitës ku kanë marrë pjesë artëdashës të shumë, ndër personalitetet janë vënë re edhe shumë përfaqesues të komunitetit çam të të gjitha krahëve politikë.

Një takim që jep një sinjal shprese për bashkimin e këtij komuniteti, që e gjen të përçarë në këtë situatë të konfliktualitetit politik.

Kjo është ekspozita e dhjetë e piktorit Abaz Hado. Ajo do të qëndrojë e hapur për 10 ditë për te gjithë të inreresuarit për ta vizituar.

Share: