Home KRYESORE Moto e Biznesmenit Nikollaq Neranxi, ‘Askush Prapa!’

Moto e Biznesmenit Nikollaq Neranxi, ‘Askush Prapa!’

Nga Genc Mlloja

Me ate humanizem qe ofron produktet e saj ushqimore te garantuara per shendetin kur alarmi eshte dhene cfare po ngjet ne tregun shqiptar nga vrasesit e heshtur me ushqimet, Kompania Neranxi mbetet lider edhe ne ndihme te shtresave ne nevoje.

Rasti i Andrea Gogollarit, njeriut qe nuk degjon dhe qe eshte bere mesim-dhenes ne kulinari e pjese e stafit te Institutit Kulinar Neranxi, eshte pasqyre e karakterit human te Z. Nikolla Neranxi, president i kompanise dhe i ketij instituti tashme te mirenjohur ne vend e jashte kufijve te tij.

Kremtimi para disa ditesh i 11-vjetorit te krijimit te kesaj shkolle, iniciative ambicioze qe u kthye ne realitet, ishte deshmi e asaj cfare bejne pasioni, dedikimi e mbi te gjitha humanizmi i nje njeriu.

Jo rsstesisht shume ambasadore e diplomate te trupit diplomatik te akredituar ne Tirane kaluan ore te kendeshme ne ate festim te ‘shijes se kulinarise’.

Ne 17 objektivat per zhvillim social (SDG) te OKB-se me afat realizimi deri ne 2030 me kryesori eshte ‘Askush te mos lihet prapa’.

Nikollaq Neranxi eshte nder shqiptaret e rralle qe kete objektiv e ka realizuar: ai nuk le njeri prapa… i ndihmon te ecin perpara me dinjitet. Shembulli me i fundit mesim-dhenesi Andrea Gogollari!

Share: